torsdag, november 21, 2013

Torsdag

Så det är vad jag ägnat min lediga dag åt. Ungefär. Imorgon väntar jobb igen och då blir det en ansträngning att inte lämna huvudet hemma hos sjuklingen som går runt och drar sin tratt i golvet och fastnar och går in i allt.

Kylan har kommit också. Egentligen visar väl inte termometern sådär väldigt höga siffror, bara några minusgrader, men jag tror luftfuktigheten gör att det känns kallare än vad det är. Lite som när man är på besök i Stockholm och tror att man ska dö när det är nollgradigt. Men det inger hopp om att snön kanske snart kommer. Så det blir ljusare, så månen får något att reflektera sig i. Jag tror att det kommer kännas bra, eller så hoppas jag bara förgäves på det. Det kan vara vilket som...

När lönen trillat in är det i vart fall jag som går och köper fler batteridrivna blockljus. De är djur- och demens-Sara-säkra och lyser riktigt fint faktiskt. Att de dessutom har inbyggd timer som slår igång det samma tid varje dygn gör dem väldigt praktiska. Så det är kanske dagens tips, om jag nu skulle ge nåt.

Inga kommentarer: