fredag, juli 12, 2013

Semester!

Veckan har rusat på och det har inte funnits mycket tid över för datorsittande, vilket varit både bra och trist. Eller ja, på jobbet sitter jag förstås hela dagarna nästan och just den här veckan har jag ansträngt mig för att hinna klart och förbereda så mycket som möjligt så att min vikarie (en mycket pålitlig tjej vid namn Josefine) ska få en så soft inledning som möjligt. Jag for till och med in några timmar på förmiddagen idag, trots att jag egentligen var ledig redan efter gårdagens arbetspass. Men det var skönt att kunna gå hem med vetskapen om att det mesta var förberett redan och att kunna efterlämna uppdaterade checklistor osv. Mer av orosfri semester till mig därmed.

För så är det; jag har nu semester! Ifrån måndag egentligen, men efter idag väntas jag enligt mitt autosvar på jobbmejlen inte åter förrän den 12 augusti. Skönt faktiskt, även om jag tror att jag kommer sakna det lite också. När jag är tillbaka ska jag förhoppningsvis ha hunnit slappa en del, umgåtts med goda vänner och den kära familjen, gjort promenader och myst med den finfina låtsasmaken, renoverat, seglat en massa, blivit ett år äldre, våndats över detsamma, kanske rest nånstans (om så bara nästgårds) och hunnit bli rastlös nog att se fram emot jobb igen.

Det ska väl inte vara så svårt? Facit kommer i mitten av augusti med andra ord.


2 kommentarer:

Iréne JB sa...

Jag räknar med att träffa dej! Är i Ume den 4-5 augusti. Så jag får väl packa med en present :)
Kram och njut nu av ledigheten

Sara sa...

Åh vad kul! Hoppas jag finns på plats då. Det kan hända att vi far iväg den där sista veckan, men jag säger till i så fall. Som det ser ut nu så är jag i krokarna iallafall!