söndag, juli 28, 2013

Post roadtrip

Det blev en lång dag, men en väldigt trevlig sådan. Med semesterfeeling. Skojig roadtrip, lite sightseeing i ett PDOL-bakis Piteå, libanesisk lunch (fattas i Umeå!), och så lite stress när det visade sig att vi skulle ha förbokat ett envägssläp. Inte riktigt läge för "I told you so"-dansen den här gången heller, och det löste sig ju oavsett. Vi fick bara fara lite (ganska många) extra mil innan vi till sist kunde anlända till Sikfors där vi som planerat köpte med oss ett fint slagbord med åtta stolar. Lite jobb behövs på stolarna för att få rätt feeling, men sånt är svägerskan expert på så det blir nog bra.

Vi hann med lite sightseeing i Sikfors också. Lite memory lane för M som gjorde sin värnplikt på kraftstationen där. Så det var kul att få del av. Jättevackert är Sikfors. Och jag som är lite begeistrad i just vattenkraft (och ställverk av nån märklig anledning, f.ö.) var extra impad. Och det är nåt särskilt med de här norrländska älvarna, det är då säkert.

Nu har vi plockat ihop bordet vi så snällt hade fått till låns till köket innan och ställt upp det nya. Bild kommer när vi fått röja till det lite. Men tro mig när jag säger att det kan bli väldigt bra vad det lider.


Inga kommentarer: