fredag, juli 26, 2013

The progress

Inte helt oväntat startade dagen med kramp i korsryggen. Men trots det känns det faktiskt bättre än vad jag var rädd för att det skulle göra efter gårdagens bravader. Mestadels har jag nog träningsvärk i ryggen och armarna, och det är ju faktiskt inte helt fel.

Idag väntar nya äventyr. Vi ska bege oss hem till M:s syster på en liten stund där vi ska greppa penslarna och hjälpa till att måla huset. Jag tycker ju det är rätt kul att måla, jag målade ju om vår lillstuga förra sommaren och det blev egentligen inte trist förrän just mot slutet. Så det blir säkert bara bra. Trevligt att hjälpas åt på det viset också.

Nertill färdigt, upptill snart färdigt
Här hemma har vi slut på material för tillfället, så vi måste köpa in mer panel. Nästa vecka ska jag och M börja riva köket och sen sätta panel där. Vi är lite i valet och kvalet över hur mycket vi hinner göra av de förändringar vi vill få till, men vi får väl köra på så mycket vi hinner. Sen blir det ju mer efter tid och ork när vi börjat jobba igen. Den här gången är jag dock fast besluten att vi ska få upp tak- och golvlister i huset också. Jag har inte lust att ha vardagsrummet som en brädgård en höst-vinter-vår till. Det vore ju trevligt att kunna möblera upp det som det är tänkt också nu. Och just lister gör dessutom hemskt mycket för "färdigt-känslan".

Och jo, vi måste försöka få till lite "semester" också. Det finns med i planeringen men jag vet inte riktigt vad jag har lust med. Några dagsturer ska dock hinnas med i vart fall.

Inga kommentarer: