söndag, juli 21, 2013

En av fyra avklarade?

Söndag är det visst. Jag blev dagavill rätt fort efter semesterstarten, vilket jag antar är en bra sak, så jag har knappt koll längre. Precis som låtsasmaken som fick p-böter då han misstog fredag för lördag. Dyrt misstag.

En trevlig söndag har det i vart fall varit. En trevlig helg generellt. Ett väldigt lyckat biobesök igår (mer om det senare säkerligen), och gott sällskap i huset idag. Först M:s syster med sambo och son. Vi planerar lite tjänsteutbyten och de hjälpte oss med lite funderingar kring renoveringen, mycket tacksamt. Imorgon ska jag handla lite material och på tisdag ska här spikas panel, nåt vi kommer göra en del då vi just bestämde oss för att göra panel i hela köket (idag är det halvvägs upp och det är osmidigt och inte alldeles snyggt gjort). Jo, och så mitt i det besöket kom Ulrika-vännen förbi, vilket var lika oväntat som roligt. Jag hoppas det blir fler gånger i sommar. Vi slängde ihop lite glass till kaffet, men jag borde kanske baka ett gäng bullar att fylla den nyavfrostade (och halvtömda, det fanns mycket gammalt gömt där) frysen ifall vi får fler besök under semestern.

Vi hann påbörja en utjämning av uteplatsen också, innan gäster och sedermera regnet kom emellan. M grävde och jag putsade till rosenbuskarna som omger platsen. De växer verkligen som ogräs och behöver hållas efter lite. Men fina har de blivit sen de sattes som små plantor för ett, eller om det var två år sedan.

Nu ska jag och M se ett sista avsnitt av Lewis för dagen, sen ska jag försöka somna till funderingen om det här var första eller andra semesterveckan som just gick? Första va?

Inga kommentarer: