lördag, juli 20, 2013

Lördag

Om jag igår var nyttig på en "I carried a watermelon"-nivå så har jag varit betydlig mer produktiv idag. Och arbetsledaren kom dessutom fram så nu kan jag nöjt konstatera att M med assistans av undertecknad äntligen har rensat ut sin garderob och gjort den ungefär 60 procent mindre. Samma garderob, plus min del, har dammats av (att ha öppen garderob med tre kattor i hushållet är inte supersmart, men det finns en idé som får komma till skott i höst kanske) och parallellt med det har frysen också frostats av. Ja och så ett par omgångar tvätt (tar det aldrig slut?) och städning av bron, där det tycks kunna samlas saker nu när det står under tak.

Produktivt så det står härliga till alltså. Och då har vi ändå hunnit med ett 1,5-timmars avsnitt av Lewis. Vi vaknade redan strax efter sju och det första M sa var "Ska vi göra mackor och lägga oss i soffan och se ett avsnitt?". Han är också hooked på Lewis nu alltså, my work here is done...

Nu ska vi snart fara till en stan en sväng. Vi behöver handla "roliga" saker som en ny såg till byggandet som återupptas imorgon, och specialmat till sjukkissen. Sen blir det troligen tidig bio en sväng också, yeay!


Inga kommentarer: