tisdag, juli 23, 2013

Det går framåt!

Idag har här byggts för fulla muggar. Hallen nere har nästan fått all sin panel och imorgon fortsätter vi med den och uppåt i trappen. Sen är planen att riva bort det som idag finns i köket och börja sätta ny panel även där. Jag tror att det kommer att bli väldigt bra. Vi har börjat kika runt lite på nytt kök och mirakulöst nog verkar vi vara eniga om att vi vill ha ett 50-talskök, antagligen ett blått. Ni vet med enkla dörrar, metallhantag och vit bas runtomkring. Sånt som slängs ut i renoveringar på andra håll, gissar jag. Men vi såg i en katalog att de faktiskt även nyproduceras idag, så vi kanske är rätt i tiden ändå (inte för att det spelar så stor roll). Men ett sånt kök skulle passa bra här. Och M:s enda riktiga krav är att han får inreda med en Smeg-kyl, och jag tänker då inte säga emot...

Många planer, med andra ord, men allt i sin tid. Vi lär inte hinna halvvägs med allt vi vill just i sommar, men det som går det går. Och nu har vi gyllene hjälp av M:s syster och svåger (samt systerson) som var här idag och hjälpte till en massa. Och då gick det undan. Det känns som att väggarna kan bli färdigt ganska snart i vart fall, och det gör en himla skillnad. Redan nu känns hallen mer "hemma" än förut. Jag ska lite bilder imorgon och visa hur fint det blir!

Imorgon fortsätter vi och till helgen far vi till medhjälparna och ger extra händer till deras husmålning. Perfekt upplägg, om du frågar mig.

Inga kommentarer: