fredag, juli 19, 2013

Tröttmojar

Jag vet inte vem utav oss som är tröttast idag; jag eller kattfamiljen. Jag kan bara inte få någon fart. Steg upp vid 8-tiden, gjorde frukost med mannen som sen förtärdes i vardagsrummet framför ett avsnitt av Lewis (2007), min senaste addiction. Och där blev vi, på nåt vis. Ömsom sovandes, ömsom tittandes på fler avsnitt. Med enstaka avbrott för tepåfyllning eller kisspaus.
Men så vid 14-tiden fick M speed och ville städa, vilket vi i och för sig bestämde redan igår att dagen skulle ägnas åt. Så det gör han, fast utomhus/i förrådet just nu. Medan jag mest har orkat starta disk- och tvättmaskin, plockat undan lite och tittat på allt grus som dragits in på nedervåningen av våra fyrfota äventyrsdjur. Tittat på, alltså. Mer än så tycks jag inte förmå kroppen att göra för närvarande.

Annars har jag det bra på semestern, utan tvekan. Mycket häng har det blivit hittills. Mest med varandra men även med Lil'sis när hon varit ledig och med M:s kompisar. Till helgen ska vi försöka fixa till det där småfixet som behövs ordnas med min bil så att jag äntligen kan besiktiga den. Eventuellt finns det ett biobesök inplanerat också. I övrigt blir det nog ganska lugnt. Det börjar så att säga märkas i börsen att semestern har börjat och att det är en vecka kvar till lön.

Inga kommentarer: