onsdag, december 05, 2012

Det är snart jul, sägs det

Trött ikväll, för ovanlighetens skull... Kanske inte, men jag har i vart fall haft en väldigt bra och ombytlig dag. Det trots att jag fick fara på jobbet några stressiga timmar på min enda lediga dag. Men det var okej. Har planerat att flexa in vid åtta imorgon och ta lite sovmorgon. Jag har förvisso möte redan kvart över men jag är förberedd så jag tror att jag kan dra mig med gott samvete en stund.

Jag hann då med att umgås med min saknade lil'sis, som jag inte hunnit kvalitetsumgås så mycket med den senaste tiden. Hon var också ledig så vi åt lunch ihop, gick på stan och kollade julklappar och handlade lite saker till lägenheten. Hon är kanske lite mer för att julpynta än jag så jag ger gärna vika. Men det blir väl först till helgen som vi kommer hinna stöka i ordning lite. 

Våra julplaner blev för övrigt inställda så vi är som på nåt vis lite skönt obokade än så länge. Och det känns faktiskt helt okej om vi firar en lugn jul bara vi tre. Eventuellt ansluter en kompis som jobbar kring jul och därför inte hinner fara hem till sin familj i inlandet. Det kan nog bli riktigt soft och bra. Känns ungefär som så mycket jag kommer orka i år. Om jag lyckas planera rätt kan jag lyckas bli ledig en hel vecka kring storhelgerna, och det vore inte dumt alls. Bara lägga upp fötterna, se film, äta knäck och umgås med minifamiljen. 

Och se The Hobbit (2012) på bio förstås.

Inga kommentarer: