tisdag, december 25, 2012

Jul!

Inser nu att jag nog inte tog några bilder alls igår. Det var ju tråkigt. För vi hade inte tråkigt, vi hade en väldigt bra julafton! Och uthålliga var vi! Förutom just på morgonsidan var vi nämligen inte ensamma i minifamiljen på hela dagen så vi hade julklappsöppning först strax före midnatt, när vi just kommit hem till huset. Och jag tror att alla blev nöjda.

Så lunchtid hos M:s föräldrar med god mat och en omgång av Rappakalja som M:s pappa vann. Sen vidare till stan, snabbt förbereda vår del av julbordet som inte redan var förberett (här uppstod dagens enda stressläge, vi blev nämligen sisådär en timme senare från svärisarna än tänkt) och så till själva julbordet hemma hos Anna och hennes familj dit också Simon kom. Sen reste jag mig typ inte på hela kvällen, tokmätt verkligen. Mat och efterrätt och godis uppepå det, det fanns som ingen hejd. Men trevligt var det och lugnt och trivsamt, precis som önskat. 

Ja och sen hem då i snöfallet. Undertecknad körde men M och Lil'sis höll oss alla både vakna och roade genom ett musikquiz via spotify på bilradion (BT till bilradion måste för övrigt vara den bästa grejen sen skivat bröd!).

Idag fortsätter julandet lite. I eftermiddag väntar middag hos M:s syster med familj.

Inga kommentarer: