söndag, december 09, 2012

Önskelistorna fram

Gick inte den här helgen väldigt fort? Det känns då så. Imorgon är det måndag igen. Men snart, och kanske lite för snart, är det julvecka. Innan dess ska det ha handlats julklappar tex och där är jag hopplöst efter. Ett litet steg togs idag då Lil'sis och jag satte oss ner och började planera lite klappar för syskonbarnen. Inte alldeles lätt. Det ska vara lagomt dyra/odyra saker som går att skicka söderut med posten enkelt och som dessutom ska uppskattas och helst inte behöva bytas. Men vi har en idé för de flesta i vart fall.

Svårare är det helt klart med Lil'sis själv, som både fyller 20 just före jul och som ska ha julklapp. Hon är nog svårast av alla. M brukar jag visserligen få lite bryderi med, men det är mest att det finns så många olika saker som skulle kunna passa. Och jag vill att det ska bli precis rätt sak. Men någon som är mer tacksam att köpa till finns nog inte, så det är egentligen svårt att misslyckas.

Så visst är det lite besvärligt med julhandel men samtidigt gillar jag att ge bort saker. Inte minst till de som finns långt borta som jag inte träffar så ofta eller har en så väldigt frekvent relation till, även om jag skulle vilja att det var mer så. Då blir klappar och presenter lite mer viktiga tror jag.

Nu ska jag bara ha tid att handla dem också. Tack och lov för näthandel, säger jag! Det lär inte bara bli det, men en del kommer definitivt att klickas hem från nätet.

Inga kommentarer: