lördag, december 01, 2012

Outdoor blev indoor

Planen att fara till stan och gå på Vegomässan snöade ju in totalt. Så även tanken att haffa bästa Anna ner till stan och trängas en stund. Riktig bummer faktiskt. Å andra sidan snöade det i sidleds så det hade varit lite dumt att ge sig ut på vägarna när vi faktiskt inte behövde på riktigt.
Imorgon är tanken att vi ska fara norrut en bit och gratulera M:s syster som fyllt jämnt, men vi får väl se vad vädergudarna säger om det först. 

Istället har jag läst ikapp lite bloggar (det blir verkligen inte lika ofta längre, men desto mer att komma ikapp med mellan varje gång), spelat lite och sett första avsnittet i andra säsongen av American Horror Story (2011). Lite blandat första avsnitt, inte riktigt lika klockrent haffande som det i den första säsongen men jag kommer säkert att se vidare. Såg även ett par avsnitt av serien Don't Trust the B---- in Apartment 23 (2012), som faktiskt var roligare och med udda-bra än vad jag trott. Jag trodde dessutom att serien redan lagts ner men tydligen visas andra säsongen as we speak. Där ser man!


Inga kommentarer: