måndag, december 10, 2012

Resdrömmar

Tidigt i lördags morse fick jag en bild från Landvetter mms:ad av lillebror med texten "Spanien nästa" skriven under. Nyss plingade det åter till med ett meddelande om att han anlänt Frankrike. Han har, en gång till i år, fått i uppdrag på sitt jobb att köra hem en lastbil genom Europa och en ganska stor del av mig önskade att jag kunnat hänga på. Nu vet jag inte hur mycket man ser av Europa från motorvägarna, men det hade ändå varit rätt kul. Det blir ju en del stopp om inte annat.

Ressugen växer och jag hoppas hoppas att det ska bli sparpengar nog att fara någonstans till våren. Inte bara till Göteborg i april (vilket varit planerat i ett år snart, för Izzard-showen) utan även nånstans utanför landets gränser. Dock helst nånstans dit jag fixar att flyga utan att behöva bli nedsövd.... Så London, Dublin, Barcelona, Paris...you name it. 

Bara det där sparandet går bra med andra ord. Och det är ju inte alltid så "bara". Och så ska ju helst någon annan spara också så att jag slipper resa ensam...

1 kommentar:

Iréne JB sa...

Sparar gärna och reser ihop med dej. London är alltid rätt. Dublin är mysigt. Barcelona har jag inte varit i än, men lockar helt klart. Paris gillar jag också, och det skulle vara kul att åka dit någon annan årstid än sen höst/vinter. Kan även tänka mej andra städer i Europa :)