söndag, december 23, 2012

Dan före dopparedan

Hittepå-Jansson i ugnen, M har just ställt ut sin rocky road på altanen (och kletat smält choklad i pannan på mig, lika roligt varje år) och julklappsinslagningen är på gång. Allt till The Best of Pogues (efter en plågsam omväg om Franska Trion). Myskväll precis som det ska vara. 

Och julhandlandet gick bara bra det med. Inte alls så mycket folk som vi hade förväntat oss. Lite kö på några ställen men personalen på samtliga ställen vi var på var som små glada hjältar (bara det att de står ut med all julmusik dagarna i ändå gör att var och en förtjänar en medalj) så allt gick smidigt. Enda molnet på himlen var att jag väntat för länge med M:s presenter så flera av idéerna jag hade gick om intet. Jag får väl hoppas att han blir nöjd ändå. Skulle tro det. Tror att det är so med Lil'sis presenter/klappar; jag blir onöjd för att jag egentligen vill ge dem så mycket mer. Alltid. Men jag tror att det blir nöjda miner imorgon.

Logistiken är uträknad för morgondagen också. Först julbesök hos M:s föräldrar och sen blir det jul med minifamiljen och några riktigt goda vänner. Precis som jag velat ha det så länge. Lil'sis har bjudit in en vän också som annars skulle bli ensam eftersom familjen finns långt borta. Självklart ska han vara med också.

Så om jag inte hinner skriva nåt mer före imorgon vill jag passa på att önska en riktigt trevlig jul, oavsett om/hur ni väljer att fira den!

Inga kommentarer: