söndag, december 16, 2012

The master of klappar

Vi tog oss då in till stan idag, och det utan större problem. Det blev en del skottande först förvisso, men utan grannens traktor hade vi nog fortfarande stått kvar och skottat. Så otroligt mycket snö det kommit i helgen! Det är alldeles vitt och vackert ute, och precis sådär lagom kallt också. Som tur var blåste det inte heller alls som igår så väglaget var helt okej.

Väl i stan fick jag och Lil'sis ganska mycket gjort på den korta tiden som M var på jobbet. Sex av sju syskonbarn har nu julklapp och det finns en plan för det sjunde. Allt det på drygt timmen, det var över förväntan. Sen om de blir nöjda är inte alldeles säkert men jag tror faktiskt att det blev ganska så bra. Lillebror som inte har barn ska också i vanlig ordning få något och det ska jag försöka fixa på lunchen imorgon om jag hinner. Sen ska det bara ordnas med posttransport söderut så snart alla paket är inslagna och färdiga så hoppas jag att de hinner fram före julafton.

Utöver det har jag några idéer för M:s present, vi har planerat den till hans föräldrar och de mindre klapparna som tillkommer lär nog inte heller ta så lång tid. Den svåra är fortfarande Lil'sis själv, som dessutom fyller år på torsdag. Fortfarande ingen riktigt säker plan där, men idéer finns i vart fall.

När det går enkelt är det riktigt roligt att handla klappar. Lite synd bara att jag inte kan vara med när alla öppnar sina, det hade varit roligt. Nåt år får vi helt enkelt försöka få ihop en syskonjul söderut, det vore riktigt mysigt det. Inte helt friktionsfritt kanske, men mysigt ändå.

Inga kommentarer: