lördag, september 15, 2012

Resedrömmar

Annars då? Lördag men med jobb. Fast inte så betungande, inte idag i vart fall. Jag steg upp tidigt (enklare än jag trott med tanke på att jag inte kunde somna igår kväll), for till stan och jobbade mina timmar, for hem och sov nån timme och följde sen med M in igen då han behövde jobba lite medan det är studentfritt i datorsalarna på universitetet.

Har också spenderat nån timme i telefon med en väldigt nervös lillebror som ska flyga för första gången imorgon och då ensam till Spanien med två byten. Jag tror att det kommer gå väldigt bra. Han är kontrollfreak precis som jag och har spanat in flygplatskartor osv, så jag har inga tvivel. Men jag förstår hans oro, jag skulle antagligen behöva en stor dos stesolid om jag skulle göra det samma...

Är för övrigt själv väldigt, väldigt sugen på att resa. Jag har förhoppningen om att kunna lägga undan lite pengar så snart jag får gå upp i heltid (halvt löfte om det till nyår). Önskemålet är Storbritannien eller kanske Barcelona. Med tanke på hur extremt oberest jag är hade vad som passat såklart (dock inte Botsmark, som M envist föreslår när resa kommer på tal), men just de där två ställena har jag lite extra förhoppning om. Nån gång ska jag!

Inga kommentarer: