måndag, september 24, 2012

Mists of Pandaria

Inatt är det alltså dags. Nästa expansion av World of Warcraft släpps vid midnatt. Åsikterna må vara många men i min bok är det imponerande att lyckas hålla intresset och entusiasmen uppe hos rekordmånga spelare år efter år. 

Jag var väldigt skeptisk när jag först läste om Pandaria. Det kändes väldigt mycket "Kung Fu Panda"-disney över det hela, och det är väl inte riktigt så jag sett WoW förut. Det var mycket som kändes förenklat, oinspirerande och lite tveksamt. Nästan lite barnsligt. Men i takt med att de förberedande patcherna släppts har jag faktiskt blivit allt mer positiv. Jag tycker inte alls att talentsystemet är för enkelt med för få alternativ längre, jag gillar tanken på fler nivåer och fler utmaningar i instanser och raider osv.

Nu har jag, vis av tidigare expansionsreleaser, inte så stora förhoppningar om att kunna logga på efter midnatt och se allt det nya, testa den nya Pandaria-rasen och levla min paladin-trotjänare de fem nya levlarna, men jag kommer sitta där för att testa (likt resten av de 13-14 miljonerna spelarna?).

Och så råkade det falla sig så lämpligt att jag blev ombedd att ta ut lite flexledigt den här veckan varpå jag alltså är ledig hela långa dagen imorgon, plus onsdag (ledig dag på schemat)... Så det kan bli.


Inga kommentarer: