torsdag, september 20, 2012

Veckan som försvann

Snart fredag och jag förstår inte riktigt vart veckan tog vägen. Har det inte gått ovanligt fort? Eller så är det bara jag som varit busy. Snart helg i vart fall och jag har väl inga riktiga planer direkt. Inte för att jag brukar ha det men nånting kan ju vara kul att ha planerat. Som en fika med mina tantvänner...

Inser att jag fortfarande är lite björnmamma till lil'sis när det hettar till och hon råkar illa ut. Så var det idag. Nånstans hoppas man ju att nästa generation ska kunna växa upp utan kränkningar, hot och knäppa medmänniskor. Men det fungerar inte riktigt så. Och idag var det femton snäpp värre än de tyvärr ganska vanliga "lilla gumman, låt mig direkt få prata med en kille så ska du se att mitt problem blir snabbt åtgärdat" (hon jobbar som teknisk support) som hon annars så ofta kommer hem och suckar över. Idag var det betydligt värre och jag blir arg för att jag inte kan skydda henne. Men så funkar väl livet. Är dock glad att hon har en bra arbetsgivare som agerar.

Men när vi satt i soffan och skrattade framför ett gammalt avsnitt av New Girl (de blir faktiskt tom än bättre efter nån omtitt) och åt salta pinnar så var det rätt bra igen.

Och imorgon är det fredag.

Inga kommentarer: