onsdag, september 05, 2012

Onsdag

Jag började min dag på jobbet med stor framgång. Hade knappt hunnit starta upp datorn förrän hela eländet bara blinkade av virusvarningar. Fick snällt sitta och vänta till kl 8 då IT började jobba och kunde komma förbi, bara för att sen inse att det inte skulle räcka att göra om min profil utan att hela datorn var tvungen att installeras om. Yeay.

Därmed var också alla inställningar borta sen så inget har riktigt fungerat som tidigare. Just idag som jag var ensam på serviceenheten och sjukanmälningarna från förkylda medarbetare fortsatte trilla in (vi har haft en väldig massa såna samtal senaste veckan). Men allt löste sig till sist som vanligt. Fick lov att hoppa över ett möte jag lovat titta förbi på bara.

Men det har över lag varit en bra dag. Hann hänga lite med S efter jobbet några timmar, vilket var ett stort plus. Han köpte en tassimo-maskin, och jag måste erkänna att jag med blev lite sugen efter att ha blivit bjuden på en god chai latte.

Nu halvligger jag hemma i soffan och konstaterar att det är riktigt mörkt ute om kvällarna nu. Och det kryper allt närmare, både på vägen till som hem från jobbet känns det som att det blir skillnad för varje dag. Mysigt! Om man bortser mörkerkörning då, för det är ingen riktig hit när det riktiga höstmörkret kommer och nästan äter upp allt ljus som bilen avger. Det är då det blir dags att längta efter den ljusa snön...

Inga kommentarer: