onsdag, september 12, 2012

Ingen idé att köpa triss

Lite halvless på det mesta just nu måste jag säga. Lyckas inte hitta min försvunna bilnyckel och reservnyckeln vill inte heller låta sig avslöjas. Den slutade fjärrfunktionen att fungera i för ett tag sedan och då la jag undan den. Oklart var just nu. Men den 'ordinarie' nyckeln hade jag hoppats hitta när jag kom ut på landet, men jag saknar fortfarande jackan som jag tror att den är i. Dessutom visade det sig att M i stressen efter haveridagen kom hem, la ifrån sig nyckelknippan (med nycklar till hus, lägenhet och jobb) utan att sen veta vart. 

Men den trasiga bilen har vi två nycklar till, ifall nån undrar.

Lånade efter lite tveksamheter (M hävdar att vi kan vara orutsförföljda vad gäller bilar för evigt nu) snälla Annas bil så vi kunde ta oss ut på landet på ett smidigt vis idag.´Nästan framme började den pipa och visa felmeddelande och då trodde jag på riktigt att jag skulle gå av. Men det visade sig vara ett känt strul som Anna glömde nämna...oops! Haha, jag skulle vilja se våra miner när det började pipa!

Bekymmer kommer sällan ensamt, det känns som det strular på alla håll just nu. Det är inte världens bästa vecka jag har, så kan jag väl säga.

Inga kommentarer: