lördag, september 01, 2012

I've got Mr Obama sitting here...

Veckans mest omskämtade* har väl varit Clint Eastwoods minst sagt udda tal på republikanernas konvent. Han var deras "mystery speaker" och nog var det mystiskt allt. Faktum är att jag tycker att det stundvis faktiskt var lite småroligt och jag försöker tänka att det som uppfattades som förvirrat och märkligt bara är ett uttryck för det så många av oss vet idag; Mr Eastwood ska inte stå framför kameran, han ska vara bakom den. Och jag hoppas innerligt att det blir mer av det så att det där talet inte blir det sista vi ser av den idag 82-åriga filmgiganten.


Även om man inte ska skratta åt människor på det viset har det varit lite svårt att inte dra på munnen åt alla de internet memes som dykt upp i kölvattnet. För att inte tala om den twittrade bilden som kom från Mr President himself som ett kaxigt men också väldigt roligt svar på talet.



Låt oss hoppas att Eastwood nu återgår till regissörstolen (hihi) och inte blir en ny Charlton Heston som snarare riskerar att bli ihågkommen för sina galna åsikter än för sina filmprestationer.

*Heter det så? Alldeles för trött och snuvig i huvudet för att komma på vad det heter annars...

Inga kommentarer: