söndag, september 30, 2012

Jobbhelgen avklarad

När jag vaknade av klockan halv sex i morse tokregnade det fortfarande sedan igår. Och det var becksvart och kallt ute. Så jag tog beslutet att stanna hemma och jobba istället. Jag hade med mig jobbmobilen och kunde koppla växeln till den och tänkte att skulle det bli nåt mer tricky som jag behövde vara på jobbet för så är jag ju faktiskt bara 20-25 minuter bort med bilen en söndagsmorgon. Men det blev inget tricky, det gick bara bra. 

Det har sagts redan från början att det är okej att göra sina helger hemma men jag har dels känt att jag vill försöka göra allt jobb, i möjligaste mån, på jobbet eftersom jag vet hur lätt jag har att göra saker "av bara farten" hemma annars. Och jag jobbar redan ganska mycket som det är.
Det har även varit ruggigt dålig täckning på mobilen här ute, så jag har varit lite orolig att missa samtal om jag kopplat dem hit. Så är det inte riktigt nu längre. Jag antar att det telia säger stämmer; att nätet blir så mycket mer belastat när även sommargäster och turister ska dela på samma. För nu är det faktiskt rätt okej täckning. I somras var det i det närmaste helt dött.

Sen tycker jag att det känns bättre att sitta på jobbet när jag jobbar, men det kan ju vara bra att veta att det funkar.

Inga kommentarer: