söndag, september 16, 2012

Downhill söndag

Idag tror jag att jag tappat allt vad fart och lust heter. Vill och/eller orkar ingenting! Det gick då bra att jobba, det var inga problem, men sen tog tröttheten totalt över. Känner dessutom ett uns av domedagsoro i bröstet, men det är väl i och för sig inget ovanligt. Drottningen av oro, that's me.

Jag har då följt min brors första flygfärd via sms och det sista jag hörde så hade han tagit sig till Madrid. Nu ska han väl sitta på ett inrikesflyg där, så allt verkar ju ha gått bra. Sen ska han testköra lastbilar där i nån vecka innan han sätter sig i en som han ska köra hela vägen upp genom Västeuropa och hem till Göteborg. Låter som en spännande tripp minst sagt!

Jag fortsätter med min slölunk och ska nog försöka att inte se så många nya tv-serier. Känns som att jag är på fel humör för att döma dem rätt idag. Men det har ju kommit ett par nya avsnitt av gamla kära serier. Ikväll börjar t.ex Downton Abbey (2010) igen (!!!).

Och så har jag förstått att jag måste börja se Sons of Anarchy (2008). Dess säsongspremiär som var i veckan måste vara det mest omtalade i sociala medier på länge.

1 kommentar:

Unknown sa...

Ja, jäklar vad det var bra! Man nästan mådde lite illa efteråt.