lördag, september 08, 2012

Lördag

Halva ledigheten har nästan gått och jag måste säga att jag hunnit med fler saker på to-do-listan än vad jag trodde jag skulle få gjort på hela helgen. Jag lyckades få ett löfte om att jag har en plats på kursen vars registrering strulade, jag band inte bara om utan bytte elbolag i 6 månader framåt, jag har hunnit tvätta lite, lagt om talents enligt nya systemet i WoW och dessutom, som bonus, haft en hemmakväll med lil'sis. Jag bakade pizza tills hon kom hem från jobbet vid 20-tiden, vi åt och sen somnade undertecknad framför Wolverine på tv, like a tant.

Men nästan bäst av allt; jag har en inbokad klipptid i eftermiddag! Det kan bli hur som helst. Jag bokade förvisso på ett ställe jag fått tips om, men iddes inte be om just den frisören det tipsades om. När jag nästan inte kunde borsta ut håret efter duschen idag så fick jag spel och bestämde mig för att snabbast möjligt blir bäst. Så vi får väl se. Det är ju inte som att jag ska ha en kort frisyr, långt hår kan väl de flesta klippa (hoppas jag...). Får se om jag känner för att be om nåt nytt eller om jag bara klipper det för att få det lite snyggt och välvårdat igen.

Så vad ska jag nu göra resten av helgen då? Måla naglarna?

2 kommentarer:

Unknown sa...

Japp, och ansiktsmask, pedikyr och lite klädshopping på det! ;-) Nej, men kanske kan du svara på min fråga ang datum för IKEA?

Sara sa...

Vart har du ställt den? Måste kolla....