måndag, september 10, 2012

Strulmåndag

Åh, trött som ett spån ikväll! Det har verkligen varit full fart på jobbet idag, telefonen gick i ett och det kändes en stund som att hela Umeå kommun var sjukskriven. En smärre överdrift förstås, men lite så kändes det. Imorgon blir det säkert lugnare.

Ett större bekymmer då att M:s bil rasade ihop på väg till jobbet imorse. Jag var ju i stan så jag fick ett sms att motorn farit och att det var skrotläge. Trodde först han överdrev men tydligen inte. Och plötsligt känns mitt "ska vi inte lämna in båda våra bilar till försäljning och köpa en nyare bil istället?" som en väldigt god idé såhär i efterhand. Fast jag vet ju att det inte riktigt var så här snart M hade i åtanke när han svarade att vi lika väl kunde köra slut på dem istället. Att kamremmen skulle fara lite i förtid var inte direkt enligt planerna.

Men jaja. Sånt är det. Inte mycket att göra åt det. En liten del av mig gläds faktiskt samtidigt åt att vi nu kanske ändå kan spana på en nyare bil. En nyare, tystlåten miljöbil med schysst stereoljud hade varit som en liten våt dröm. Men vi får väl se.

Inga kommentarer: