tisdag, september 25, 2012

På gränsen till idioti

Sitter och köar som en tvättäkta nerd för att åter komma in på spelservern. Just nu känns det väl sådär skoj att vi i våras bytte från en "low pop"-server till en "high pop". Men den tidigare var i det närmaste en spökstad (-server) så det var inte så mycket att välja på. Men att nu sitta och köa i ca en timme för att alls kunna logga in, det känns väl lite trist.

Jag kom in inatt ganska fort däremot. Loggade in strax efter midnatt och hade en väntetid på kanske 5-10 minuter. Sen laggade det ju mer än lovligt, dvs jag var "ensam" i Orgrimmar i kanske en kvart innan jag kunde börja se NPC:s och andra spelare... Så efter att jag fått tag i första questen lämnade jag faktiskt in åt tröttheten.

I förmiddags gick det bättre. Ingen kö in och inte så väldigt mycket lagg. Det ändrades dock när nattsuddarna antagligen vaknade till där vid 10 igen, och då blev det en kamp att få tag i mobs. Plus att det var lite som en Guildkollega skrev på fb tidigare idag:

Ketchup till kinesiskt? Really?
Inte riktigt kanske, men inte så väldigt långt ifrån heller...

Men det ÄR ju roligt igen. Jag VILL spela! Gissar att tålamodet inte kommer att räcka just ikväll.  Jag gillar ju inte att köa ens afk så att säga. Men senare kanske det blir bättre igen. När kidsen och 'folk med jobb' har lagt sig...

Inga kommentarer: