tisdag, maj 22, 2012

Tisdag

Just idag har det dock inte blivit så mycket tv-serietittande. Det har varit strålande sol ute så jag har spenderat en hel del tid i trädgården istället. Jag räfsade bland annat gräsmattan tills dess att jag hade två ömma blåsor på ena handen och gav upp. Ena blåsan gick tillbaka och den andra gör, as we speak, ont like hell. Men blåsor i händerna hör sommaren till, på nåt vis. När lönen kommer är det jag som köper nya handskar.

Sen satt jag ute i solen och läste tills dess att de tre kattkompanjonerna började cirkulera omkring mig och menande gäspa så tydligt de kunde så att jag skulle fatta att det var dags för dagens lunchtantlur (de tar väldigt långa lunchtantlurer kan jag säga...). Så medan de låg och snarkade i varsitt hörn filosoferade jag lite i allmänhet, körde diskmaskinen och läste ikapp lite på datorn.

Och så har jag såklart varit hyfsat nervös över det faktum att jag nu vet att natten till lördag är min sista natt på schema. På måndag är jag officiellt kontorsmänniska med kontorssysslor på kontorstid. Med lediga helger och röda dagar. Jag har nog inte riktigt tagit in det än.

Inga kommentarer: