måndag, maj 14, 2012

Nytt på tv till hösten (NBC)

Samtidigt som de stora tv-kanalerna i väst har deklarerat vilka serier som läggs ner kommer det nu trailers för höstens nya lycksökare. Först ut är NBC att visa upp vad de kommer att satsa på. Här är några som verkar mer eller mindre intressanta:

Next Caller. Mest intressant pga mitt icke sinande vurmande för Arrested Development Jeffrey Tambour finns i rollistan:





1600 Penn. Amerikanerna gillar uppenbarligen tv-serier om påhittade presidenter och presidentfamiljer. Det kommande bidraget är en komedi, med Bill Pullman i rollen som USA:s president och Jenna Elfman som hans fru. Trailern säger dock inte så mycket:


The New Normal. Amerikanska tv-bolagen har missat den pågående politiska debatten huruvida surrogatmödraskap är yea or nay? Tydligen, då en av NBC:s nya serier kretsar kring just precis det.


Go On. Och så det nya försöket med Matthew Perry i huvudrollen. Som jag önskar att denna man fick en serie att hålla fast i. För varje nytt försök ser han bara allt mer åldrad ut. Men om det här blir den som fastnar? Svårt att säga från en så intetsägande trailer.


Revolution. Sist men inte minst; ett nytt försök med en serie skapad av J.J Abrams vars senaste försök, Alcatraz, just fick ett nedläggningsbesked. Intressant? Nja, sådär va?

Inga kommentarer: