onsdag, maj 30, 2012

Långsamt går det in...

Tröttheten håller ett bestämt grepp om mig och jag börjar försiktigt se fram emot min långhelg. Imorgon har jag utbildning hela dagen men på fredag är jag ledig. Hur kul det än är på jobbet just nu så ska det faktiskt bli skönt att kunna varva ner lite och processa veckan som varit.

Men det gläder mig att det faktiskt känns som att det börjar klarna lite vad gäller alla system och rutiner som jag snart ska kunna utantill! Idag på eftermiddagen har jag faktiskt kunnat sitta lite själv i skarpt läge i systemet. Inte så himla länge dock. Vid halv fyra, just som jag börjat bli varm i kläderna fick jag lov att prata med IT eftersom datorn envisades med att stänga av sig lite nu och då. Jag följde instruktionerna via telefon, fick frågan om det verkade som att en installation påbörjades. "Jodå", sa jag varpå rösten på andra sidan svarade "Bra! Då tar det ungefär 2 timmar så vi får återkoppla imorgon." Lite snopet, jag som trodde jag skulle kunna sitta en stund med det jag just börjat hänga med på. Men det var bara att acceptera att jag fick släppa det och bege mig hemåt för dagen istället.

Men ja, lite kul att så sakta börja inviga 'mitt kontor'! Sitta på min egen plats istället för att hänga bredvid kollegan jag går inskolning med och som jag delar kontorsrum med. Jag har liksom mitt eget skrivbord, mina egna skåp, min egen dator, telefon etc och det känns hur kul som helst just nu. Jag har också fått börja presentera mig för arbetsgrupperna och så smått börjar det gå in att det där är den roll jag ska ha, det jag ska göra osv.

Men oj vad jag ska sova ut i helgen!

Inga kommentarer: