söndag, maj 13, 2012

Sköna söndag

Jag vet inte om det var solskenet som gjorde det men jag har haft en väldigt bra söndag. Den inleddes med långlunch framför en film med mr M och avslutades i stort sett på samma vis (fruktsallad och glass framför film med M). Däremellan har jag hunnit skrubba utemöblerna (som inte alls gillade att stå ute under vintern *insert I-told-you-so-dans*), lite allmänt trädgårdsplock, ett par tvättar, tidningsläsande på trappen, brödbak med mera. 
Och så har vi hunnit diskutera lite planer för Projekt: Huset. Mycket kan sägas om landet och huset men renovering; det är ett elände som aldrig tycks ha nån ände. Det känns som att det varit kaos här sen vi började, för alldeles för många år sedan. Men jag gillar att mitt projekttänkande tycks har fått genomslagskraft och att vi har en hyfsad plan för vad vi har närmast att stå i. (Sen att det inte lär bli klart förrän lagom till pensionen är väl en annan sak...)

Men produktiv dag helt enkelt. Känns bra på alla vis. Imorgon är det måndag och alldeles tomt i kalendern. Är väl lika bra det eftersom jag börjar jobba igen lagom tills dess att 'alla andra' går på tidig helg denna kommande kortvecka. Om jag nu inte får andra direktiv, vill säga.

För förändringens tid, den är väl här va?

Inga kommentarer: