tisdag, maj 22, 2012

Nytt på tv till hösten (CBS)

För några dagar sedan bloggade jag om kommande höstserier på NBC och nu har väl i stort sett alla större tv-kanaler i USA presenterat sitt höstschema. Näst ut här; CBS, som har ett lite skralare utbud vad gäller intressanta premiärer imo:

Elementary. Allt sedan jag sett Benedict Cumberbatch i rollen som Sherlock har jag blivit olagligt kräsen vad gäller Sherlock-karaktärer. Så jag är kanske lite överdrivet skeptisk till Jonny Lee Millers nutida variant i höstens nya serie. Det som dock sticker ut är valet av Lucy Liu som en kvinnlig Watson. Kanske kan vara något ändå?


Partners. En typisk komediserie som har lika stor chans att lyckas som att floppa. Trailern säger för lite men finns det ett bra författarteam kan det mycket väl bli något att vila ögonen på i höst.


Vegas. Och så en serie som känns alldeles för amerikansk för att locka mig. Men den måste nämnas med tanke på skådespelarensemblen. För vad sägs om Dennis Quaid, Carrie Anne Moss och Michael Chiklis? Inte alldeles pjåkigt. Men trailern gör trots det absolut inget för mig, tyvärr.

1 kommentar:

Linda sa...

3 intressanta serier att se fram emot!