söndag, maj 27, 2012

Rätt låt vann och så vidare

Har just vinkat av gästerna (i lite varierat skick hihi) efter en väääldigt trevlig kväll! God mat, gott vin, trevligt umgänge och kul underhållning även om musiken kanske inte direkt tillhörde det vi brukar lyssna på. Trots det var det en rolig seger för Loreen som imponerade. Rysstanterna var ju också lite söta och jag tror bestämt att en av mina avvinkade vänninor kan vara på väg till Serbien i detta nu... 
Säga vad man vill om ESC men om man gör en kul grej av det (Ulrika hade till och med tryckt upp röstningslappar åt oss, seriöst värre, men det var en kul extraknorr på det hela) så är det inte så dumt. Det blir vad man gör det till, helt enkelt.

Vi har också (igen) firat nya jobbet, jag blev uppvaktad med både stora, fina rosor så väl som vin och choklad. Väldigt gulligt!

Köket ser ut som ett bombnedslag men det får det nog lov att fortsätta göra tills imorgon. Jag ska slå mig ner i soffan en stund med M innan det blir dags för sängen.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Kan du bekräfta att FI skall läggas ned som riksorganisation och att man istället skall ha fristående lokala avdelningar i ett fåtal större orter?

Sara sa...

Lite märklig kommentar och att du väljer att skriva den hos just mig? Det är flera år sedan jag satt i Fi:s nationella styrelse nu och jag är inte aktiv där alls. Så jag kan varken bekräfta eller dementera något alls.
Förslagsvis hör du av dig till Fi direkt via deras hemsida istället.

Anonym sa...

Då kanske du inte skall blogga under FI då på Poliometern...

Sara sa...

Hm, det var märkligt. Jag har mig veterligen aldrig lagt till mig där. Även när jag var aktiv i Fi så var inte det här en officiell Fi-blogg på något vis.
Så jag beklagar om du på något vis trodde att detta var en politisk Fi-blogg och att du får svar på din fråga någon annanstans.