onsdag, maj 16, 2012

Det blev en udda start på dagen

Den här dagen började lite virrigt med påringning på dörren kl 7.20 (klockan skulle ringa 7.30) så det känns lite som att jag kom av mig efter den lite märkliga diskussion jag kom att ha med kvinnan utanför dörren. Där stod jag i nattlinne och kofta och försökte förstå vem som egentligen är folkbokförd var i nästan en halvtimme.

Så vad var det egentligen jag skulle göra idag? Jag skulle ju egentligen inte alls vara här, men det var väl tur i oturen att jag var det. Jag skulle helst av allt vilja ta en promenad in till stan och fika-prata med valfri dagledig vän, men se jag kan inte komma på någon som är ledig eller som inte sover så det blir inget med det.
Jag borde också gå igenom de två säckarna med kläder som i flytten föll under kategorin "urtvättat/trasigt/passar inte men som jag inte har hjärta att slänga av blandad anledning alternativt naivt tror att jag ska kunna ha längre fram". Jag tror/hoppas nämligen att ett par försvunna jeans ska finnas där i. Jag skulle också behöva lokalisera en vår/sommar-jacka, men jag kan inte ens komma på att jag har någon så då är det lite svårt att leta.

Det känns som att det kommer bli en fantastiskt virrig dag det här.

Inga kommentarer: