torsdag, februari 18, 2010

En tät näsa är ganska handy ibland ändå

Trots att det fortfarande tycks råda lite förvirring över vad som eg orsakar stanken i huset (det tycks finns fler mindre läckor, men än har inga vattensamlingar hittats) så har de idag varit här och börjat riva ur i mitt kök. Under diskbänken ska de ner, det ska bytas rör och ev torkas ur i några dagar och sen göras nåt med väteperoxid. Man tror att det läcker längre bort i huset, men att det lutar ner hit och att det är därför som lukten varit som starkast hos oss. Men de ska även gå igenom luftstammar eftersom det luktar mer från ventilationen än avloppen.

Några dagar (veckor?) av byggelände alltså. Inte alldeles perfekt för en nattarbetare. I eftermiddag ska här bilas i köket så just nu är jag nästan glad att jag fortfarande är halvdålig och därmed inte har jobbat inatt. Jag har även bestämt mig för att vara hemma nästa natt med bakgrund i hur det kändes den nästan sömnlösa natten som var med tät näsa och svullen hals. Förhoppningsvis ska helgen medföra nya krafter så att jag kan komma igen på jobbet pigg som en rackare måndag kväll.

1 kommentar:

Johan sa...

Det kanske är något för det där "dirty Jobs" som går på Discovery. Vilket fick mig att fundra, om det nu luktar så illa som det gör...tänk när de stackars arbetarna hittar källan, hur jävla dåligt det ska det inte lukta där..rent ut sagt?