torsdag, februari 25, 2010

I väntans tider (nejdå, inte så)

Sitter och väntar på att det ska bli färdigbyggt i köket. Egentligen hade jag planerat att vara nere på stan nu, men det tycks dra ut på tiden och han som bygger har ingen nyckel. Så jag får snällt vänta och hoppas att banken har öppet längre än till 15 idag.

Under tiden försöker jag påbörja packandet inför resan imorgon. Jag åker till Stockholm imorgon förmiddag för ett helgmöte med valberedningen. Det ska bli roligt att se ansikten jag saknat. Dessutom har vi en ganska kul uppgift framför oss; vi ska göra ett förslag på riksdagslista för Fi. Inte alldeles enkelt såklart. Med oss har vi ett stort antal intervjuer, referenser och annat och det är verkligen ett brett utbud av personligheter, kompetens och erfarenheter vi har att välja bland. Svårt såklart, men roligt.

Det ska bli kul att återse Stockholm igen också. Det känns som att det var länge sedan sist nu. Och än så länge finns inte mitt tåg från Sundsvall med på listan över inställda tåg så jag hoppas att resan inte blir alltför lång. Bäst att ladda med mat och läsbara saker för säkerhet skull.

Inga kommentarer: