söndag, februari 14, 2010

Riktigt blä-läge

Sicket segt elände. Sitter ihopkrupen i soffan, väl påpälsad men fryser och andas tungt som en jagvetintevad. Jag trodde jag höll på att bli bättre men när jag vaknade igår eftermiddag var jag inget pigg alls. Men det kändes sent att sjukanmäla sig och jag tänkte att det nog skulle ge med sig.

Och det gick skapligt, så länge jag kunde hålla igång och inte känna efter. Men huvudet var inte alls med och det kändes som att jag fick tänka allt jag skulle göra två gånger. Och när det väl blev läge att sitta en stund kändes det som att kroppen höll på att gå sönder. Jag fick jätteont i bröstkorgen, huvudet dunkade och hjärtat slog som en galning. Så när jag tänkte att de mest stressiga situationerna passerats så lämnade jag helt enkelt min extrahjälp som jag haft de här nätterna (pga det stökiga läget på min avd just nu) ensam och for hem strax före fyra inatt. Jätteirriterad. Både för att jag alls for till jobbet men även för att jag gav upp.

Nu har jag sovit lite, men är alltså fortfarande sjuk. Känner mig febrig, emlig och självömkande och vill helst bara att nån ska ta hand om mig lite. Nåt jobb blir det inte inatt iaf. De får klara sig utan mig.

Inga kommentarer: