onsdag, februari 17, 2010

Morgonaction

Väcktes nästan prick klockan åtta av att swosh-killarna ringde på och förvarnade om att de skulle spola och filma mitt köksavlopp. Jag drog på mig lite kläder och diskade undan det som stod men i övrigt tittade jag bara över min igendammade och ostädade lägenhet och konstaterade att jag varken hade ork eller tid att göra något åt det. Sen har jag haft två till tre män i horisontalläge i köket krälande i en dryg timma.

Jag har inte upplevt lukt från avloppet utan snarare från ventilationen och det tycks som att det finns sprickor och annat mellan de olika systemen i huset. Bl.a tycks det uppstått glipor när mitt badrum renoverades innan jag flyttade in. Det kan ha gottat runt rätt länge alltså. Men än tycks inte mysteriet vara helt löst och nu är de vidare och krälar på någon av mina grannars köksgolv.

2 kommentarer:

Bloggerskan sa...

Ojoj, låter ju stort det där. Som om hela huset behöver storrenoveras... Då behöver du ju å andra sidan inte städa innan. ;)

Sara sa...

Nä, det vore ju väldigt skönt :)

Men jag har börjat fasa för att ev behöva leva i ett renoveringsobjekt med ständigt spring av byggarbetare och ljudet av borrmaskiner... Om det nu skulle bli så.