söndag, september 14, 2008

Söndag i korthet

Många "kändisar" i blåsväder efter inatt tydligen. Och nu går forumen varma. Tragiskt, är väl allt det är. Än mer tragiskt är det när det görs försök till att få det till en fråga om ras, så jäkla magiskt dumt. Det är klart, saknar man intellekt får man ta till det man kan...

Själv har jag faktiskt istället ägnat alldeles för mycket tid åt att spela WoW idag. Men det kanske man får lov en söndag som denna? Mat har dock blivit lite försakat så jag får ta mig till affären i brist på annat ganska snart. Gårdagens överblivna kladdkaka lär ju inte kvala in som god näring.

En snabb titt på tv-sidan ger oss att söndagsens tv-tablå är lika ointressant som vanligt. Vad ni än gör, se inte Bridget Jones, the edge of reason (uppföljaren alltså) som går på trean ikväll. Den är knappt värd ansträngningen, inte ens underhållsmässigt. Besök videobutiken (eller vad du nu föredrar) istället.

2 kommentarer:

Anna-Karin sa...

Som sagt:

Ashes to Ashes
Mord i sinnet
Five days (reprisen från lördag)

Det är ju rena brit crime-orgien på söndagar för oss som gillar det! :)

Sara sa...

Hm, har aldrig tänkt på det. Jag som med är lite fantast av britcrime. Inte allt iofs, men inget av det där har kollats in av mig. Will do. Tack!