tisdag, september 23, 2008

Förändringarnas tid

Ytterligare en konstig dag. Nya papper, nya besked och nya telefonsamtal i denna pappa-härva. Inte visste jag att det var så utdraget med dödsfall och dess efterdyningar. Känslomässigt, visst, men alla dessa papper, försäkringar, besked och annat? En riktig djungel.

Lillasyster hörde av sig och ville ha sällskap ner till Stockholm i november på en en Slipknot-konsert. Nu såg jag att den var slutsåld just i Sthlm, men annars vore väl det lite koolt. Vi kan säkert få tag på biljetter på nåt sätt. Det vore kul. Gammal som jag är kan jag inte låta bli att notera förändringen hos min snart 16-åriga lilltjej. Förra gången vi var på konsert tillsammans var det Darin, hennes dåvarande idol, på folkets hus i Umeå... Inte riktigt Slipknot kanske. Hon har gått från att vara en liten ljus tyst tjej som tyckte hennes äldre syster var ganska kool (tror jag iaf) till en svartklädd tjej med svart och lila hår som himlar med ögonen och tycker att storasyster är rätt gammal och oroar sig för mycket (och kanske liiiite kool ibland iaf)... Shit.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Verkligen? Är det lilla tjejen som besökte dig på jobbet för några år sedan när SSK Birgitta forfarande jobbade? (hon tog väl blodprov på mig om jag inte minns fel?)

Slipknot är ju en klar musiksmaksförbättring hehe. Funderade själv på att gå på den konserten. Har haft lite si och så känsla om deras musik. Men jag gillar deras nyaste skiva skarpt!

/Johan

Sara sa...

Jepp, samma lilltjej. Det händer en del på ett par år. Jo, jag tror att jag har ett foto som Birgitta tog när Bea tar blodprov på dig, hon tyckte det var väldigt kul minns jag.

Haha,Slipknot ist för Darin är väl en förbättring, ja. Men det var en kul konsert att följa med på också faktiskt. Konsert är oftast ändå konsert och han gjorde ett bra jobba med sina dansare på scenen, minns jag. Antar att Slipknot inte riktigt är samma sorts upplevelse =)

Anonym sa...

Jo det händer en del, som sagt, som sagt. Jag tror också jag har ett foto på de där någonstans (Birgitta skickade det)

Alla konserter är kul tror jag, man dras som med i stämningen. Även nu om Darin och Slipknot är rätt skillda världar. Slipknot är 9 smått hysteriska medlemmar på scen. Varav en är en galen "clown" som tycks vara värre än de andra och brukar använda sitt trumset som ett annat "djunglegym". Underhållande om inte annat :P