torsdag, september 11, 2008

Lite sperma på benet har väl ingen dött av?

Ramlade tidigare idag via en annan blogg över en berättelse tagen ur en minst sagt bisarr verklighet. Tyvärr har berättelsen nu tagits bort för att folk uppenbarligen är idioter.

Till historien; tjejen stod på en proppfull tunnelbana och tyckte sig känna att personen som stod upptryckt bakom henne rörde sig på ett mycket märkligt sätt. Strax därefter känner hon något blött mot sitt ben och inser att det är en man som stått och runkat och fått utlösning på henne! På tunnelbanan! Hur jävla sjukt är inte det? Snabbt som attan försvann han sen ut genom dörrarna. Jag är helt stum av förvåning av människans natur, måste jag säga.

Sjukt nummer två är att innan inlägget om detta togs bort så fanns det ett par kommentarer där tjejer berättade att de varit med om exakt samma sak (varav den ena dock hunnit sparka mannen på benet innan han försvann, även antivåld-Sara tyckte nog att det kändes som en liten liten seger).

Sjukt nummer tre är såklart att inlägget nu fått tas bort för att hon fått en rad påhopp bland kommentarerna. Hur kan man ens tänka tanken? Konstiga sura värld.

Inga kommentarer: