fredag, april 04, 2008

Ledig kväll

Konstig dag idag. Lite tuff, men samtidigt har saker och ting gått framåt. Kan inte skaka av mig en dålig känsla riktigt, som jag inte är helt klar över var den kommer ifrån. Men det går väl över. Jag känner mig som en bättre (iaf mindre dålig) människa imorgon igen kanske.

Jag tror det är fem veckor sedan jag hade en ledig helg. Ska förvisso jobba på söndag natt, men då är nästan helgen över. Fick en fråga om att byta och jobba lördag, och hade bestämt mig för att ställa upp, då jag fick veta att det var ordnat ändå. Får erkänna att det kändes ganska bra. Jag behöver lite ledigt. Visst, jag ägnar säkert dagen imorgon åt kongressarbete och protokoll igen, men ett par lediga kvällar med trevligt ev umgänge är vad jag behöver just nu. Tanken var att jag skulle följa med Mattias hem till Ratan ikväll men när vi ätit middag här tidigare ikväll så somnade han i min säng, så en gissning är att vi far först imorgon. Låter honom ligga där, han verkade också rätt slutkörd. En helg på landet är annars väldigt lockande, känns det som.

Det börjar bli vår även här, slog det mig idag när jag var ute. Delvis är det barmark, även om älven fortfarande är frusen. Visst, det snöar nu ikväll, men det känns i luften att våren är på väg. Det känns helt okej just nu.

Inga kommentarer: