måndag, april 21, 2008

Synden straffar sig själv

Ett drygt dygn av latande under helgen har börjat betala tillbaka sig. Det startade så smått igår eftermiddag och har sedan eskalerat. Detta till trots drog jag på mig löparskorna, pluggade i dunkande musik i öronen och begav mig ut på snabb långpromenad över Röbäckslätten och delar av Teg i eftermiddags. Väldigt skönt! Tanken var att jag sen skulle kunna sova ett par timmar som förberedelse inför nattens arbete, men ja, det kom kongress ivägen. En del har löst sig, en del nya frågetecken hopar sig.

Jag har i vart fall löst bort två av tre nätter som jag egentligen skulle ha jobbat under kongresshelgen. Förhoppningsvis kan jag byta bort den sista också, ska få besked av en kollega ikväll. Det blir en intensiv jobbperiod efteråt istället, men då ska kanske Fi-delen vara lite nedtonad några veckor i vart fall, hoppas jag. Skönt att slippa använda mina sista semesterdagar till kongressen oavsett.

Får erkänna att även denna vinterälskande människa njuter lite av det fina vädret nu. Det känns faktiskt lite lättare i sinnet. Det är fortfarande ljust ute nu när klockan är 20 på kvällen, jag vet inte när det hände? Till helgen ska jag försöka hinna handla ny domkraft och ta av vinterdäcken. För en dryg vecka sedan kändes det långt bort, men nu känns det som en realitet.

Förhoppningsvis kommer bröderna till helgen efter en rad missförstånd om helger och annat. De kör bil upp torsdag natt om allt går som det ska. Det ska bli jättekul! Jag hoppas att jag inte behöver fia så mycket under helgen.

Nej nu iväg till jobbet!

2 kommentarer:

Bloggerskan sa...

Den lille mannen oroar sig för att det skall vara vinter i Umeå 2 maj... Har sagt att det är vår där, så jag hoppas att det stämmer? ;)

Sara sa...

Ja, för en vecka sen såg det illa ut, men nu börjar det verka vår. Såg nog 4 däckbyten under min promenad igår, det måste tas för ett säkert vårtecken? =)