torsdag, april 10, 2008

Bad day, go away

Känner mig ledsen idag. Hängig, ledsen och...ensam tror jag. Och gammal, ful och överviktig (det där vanliga). Vet inte riktigt vad som är på gång. Men mycket i huvudet, verkar det som. Jag funderar för mycket och jag lägger skuld på mig själv för antagligen (till viss del) orimliga saker. Mattias nästan skällde på mig igår för det, han tycker att jag tar på mig för mycket skuld. Men det är ju bara för att jag inte ska förbise något. Saker kan ju visa sig vara mitt fel. Knäppt va?

Har inte fått något gjort idag egentligen. Jo, lite men inte alls som tänkt. Jag väntar på svar som tycks dröja och det gör mig nervös och lite stressad. I mitt huvud skulle jag tvätta och städa idag; vara lite "ordentlig". Men när jag insåg att jag höll på att stjäla någons tvättid eftersom jag sett fel på dagarna (hon som faktiskt bokat kom precis i rätt tid, innan jag hann starta) så var det lite som att luften gick ur mig. Sen har jag mest suttit här, letat protokoll, budget och anteckningar i vad jag trodde var väl organiserade dokumentmappar i datorn, skrivit upp ännu en to-do-lista och tittat på Smilla när hon legat och sovit i köksfönstret (bra sak).

Igår surade jag länge efter att ha suttit och letat bra resmöjligheter inför en stor fest jag tackat ja till i södra Sverige i juni. Är det inte märkligt att jag kan fara en vecka till Kanarieöarna eller whatever för typ 1900 spänn inklusive hotell men att ta sig från Umeå till typ Malmö går på minst 2500? Jag får nog snart inse att jag inte har råd. Att lägga 25% av min lön på det funkar inte. Och det gör mig lite less och arg, för jag hade sett fram emot att åka.

Okej, dålig dag. Sluta blogga Sara. Yes.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Du må känna dig ensam, men det är du inte :) Tänker på dig massor och håller tummarna för att du är rädd om dig och sånt... Kram, kram

Sara sa...

Saknar dig Mia! Kram S

Anonym sa...

Saknar dig med fina! Som sjutton.