torsdag, april 03, 2008

Från dröm till verklighet

Inatt drömde jag att jag fick ett oändligt långt mejl från en vän här där hon beskrev hur dålig jag var och alla fel jag hade. Mysigt. Kändes grymt verkligt när jag vaknade, men inget sånt mejl i inboxen. Antagligen bara en gestaltning av den otillräcklighet jag känner just nu. Frustrerande otillräcklighet på alla plan.

Idag har jag tvättat (verkligen i sista stund igen), unnat mig en skön långpromenad, handlat och lagat mat. Resterande tid har jag suttit vid datorn och skrivit mejl, kollat lite information och sökt bland organisationers kongressprotokoll i jakt på intressanta namn för Fi:s presidie i maj. Lite småakut snart nu.

Jag har också funderat över om mitt bloggande kanske har andra konsekvenser än de önskade. Jag börjar bli lite frågande till att jag aldrig lyckas få ett annat jobb, trots att jag söker så blandat. Kanske är det bloggandet? Kanske är det mitt politiska engagemang? Kanske är jag bara paranoid och vill skylla på något annat än mina egna personliga brister. Jag tycker egentligen inte att mitt cv ser så illa ut, men kanske är det inte tillräckligt bra för att vara bra, eller tillräckligt bristfälligt för de icke kvalificerade jobben jag söker. Ja, jag vet inte. Jag kanske skulle lägga ner allt som kan störa och se om det blir skillnad? Eller komma på världens idé och bättra på den dåliga statistiken över kvinnliga företagare i Västerbotten...

Ja, iaf ska jag ta lite Fi-ledigt ikväll och skriva ett par jobbansökningar. Jag är så redo för ett nytt jobb.

Inga kommentarer: