torsdag, april 24, 2008

Inställt besök

Mina bröder kommer inte imorgon som tänkt. Skitsurt, verkligen. Visst, jag har en massa annat att göra, men det hade verkligen varit trevligt med lite besök och få koppla av allt kongressande med lite annat. Men bror den äldre fick inte ledigt från sin körning imorgon trots att det nästan iaf var bestämt så, så nu blir det inget. Det blir lite för kort att köra upp imorgon kväll/natt och sen hem på måndag, tycker de, och jag förstår det. Och senare blir det lite för nära förlossningen för att han ska kunna lämna hemmet så långt bort. Så det får väl bli en annan lösning en annan gång. Vi får se om jag har råd att fara ner söderut längre fram. Jag har inte löst det med festen jag är bjuden på än, men om jag ska dit så skulle jag kunna hälsa på dem i samma veva. Vi får se helt enkelt. Men lite besviken är jag, det får jag erkänna.

Kanske får jag göra nåt annat icke-kongressigt under helgen. Imorgon kommer lönen så jag skulle kunna vara lite oekonomisk och faktiskt dra med någon ut en sväng. Eller, ja vi får väl se. Vore skönt med ett break.

Alla handlingar är iväg, både elektroniskt och snigelbrevledes, vilket är otroligt skönt. Nu kan jag släppa det. Nu är det annat mer praktiskt arbete för själva iordningsställandet som väntar, lite pyssel och så, och det kommer vara lite kul. Speciellt om vi är ett gäng som pysslar.

Nu ska jag, hör och häpna på en torsdag, ta en folköl och lata mig framför datorn en stund. Bara sådär.

Inga kommentarer: