söndag, oktober 27, 2013

Nerdrage

Fick just rage för sjuttonde gången på windows 8 som min kära låtsasmake så snällt installerat på min speldator utan att fråga först. "Måste jag ha, måste du ha", var motiveringen. Inte mitt fel att han behöver testa och kunna det för jobbets skull. Ett eländigt operativsystem är det. Jag undrar verkligen var det var för team som arbetade fram det. De kan ju knappast ha umgåtts med människor bortanför tangentbordet på alldeles för länge. Att man ska behöva googla eller se en youtube-video för att ens veta hur man stänger av datorn är ett tydligt tecken på att allt inte är som det ska... Ja, det lär ryka i veckan, så snart jag får ork att installera om den.

Sen hade jag dessutom en mindre rage i spelet ikväll. Alla dessa WoW:are som bara skriker att alla är det ena eller andra istället för att sansat dra taktik för spelmomentet. Känner mig som en pensionerad fritidsledare varje gång jag tvingas gå in och be folk hålla tyst och berätta vad de ska göra. Min tanke ikväll:


Men när jag inte spelar med random folk utan med det egna guildet där de flesta typ är "too old for this shit", dvs har passerat 30 och inte sällan måste logga för att nåt barn vaknat, ja då känns det inte så. Då är det roligt som oftast. Som det ska vara, med andra ord.

Nu är det over and out för den här vuxna individen. Imorgon väntar förvärvsarbete inklusive samåkning och frysta matlådor. Jag får nog försöka hoppa i nån lövhög för att jämna ut det lite. Sov gott!

Inga kommentarer: