lördag, oktober 19, 2013

Omstyrt

Det har varit en jättefin lördag ute men jag har mestadels hållt mig inne. Jag var i sanning lite seg under de tidiga jobbtimmarna  men sen när alla andra i stugan stigit upp sådär strax före tolv så fick jag mer fart. Så nu är det ommöblerat i sovrummet äntligen. Och tokstädat då i samband med det. Och det tog sin lilla tid.

Tidigare stod sängen i hörnet vilket innebar att den som sov innerst alltid fick klättra för att ta sig ut. Och av någon anledning så vaknade jag alltid på den sidan, oavsett vilken sida jag somnade på... Så nu står sängen ut från väggen istället. Och då fick inte skrivbordet plats (vi pratar yttepytte-sovrum här) så det står nu i hallen/vardagsrummet. Inte på en perfekt plats men det står skapligt bra där tills dess att vi nästa år fått ordning på det extra rummet vi ska göra på nedervåningen.



Istället fick den fina byrån plats. Och det blev bra, både snyggt (imo) och bra eftersom våra garderobsutrymmen är minimala. Sen ska inte alla sakerna som står på den nu vara där sen. Jag ska sätta upp den lilla stringhyllan ovanför byrån tror jag, och då får bl.a robotarna ta plats där istället.

Inga kommentarer: