tisdag, december 10, 2013

Utveckling

Kylan och den riktiga vinterkänslan vi hade igår förbyttes snabbt till blött väder kring nollan, med slask och halka. Det ska visst bli plusgrader nu och över lucia. Jag är onöjd med denna utveckling.

Jag har haft två extremt turbulenta dagar. Långt över förväntan turbulent. Kan inte riktigt säga mer än så just nu. Saker förändras och utmaningar skymtas. Eller kanske mer kastas över mig. Det känns otryggt på ett sätt jag inte upplevt på ganska länge, sedan jag bytte jobb senast kanske. Men det ska bli bra. Ska, bara. Och jag ska snart berätta, lovar!

Huvudet är helt uttömt, sådär till gränsen att jag blir övertrött och tycker att allt är roligt. Låtsasmaken säger att jag är lite knäpp ikväll och att jag ska lägga mig i sängen istället. Jag är lockad att följa rådet... Imorgon blir veckans sista arbetsdag. Jag och fin-kollegan har bytt lite med varann så att jag får fyradagarshelg den här veckan och hon nästa. Det kunde knappast vara lägligare. Bara jag tar mig genom morgondagen med bibehållen  mental hälsa av allt som går runt i skallen samtidigt som jag ska utföra lite effektivt arbete. Det blir den närmaste utmaningen.

Puss och godnatt!

Inga kommentarer: