torsdag, december 26, 2013

Attjo attjo attjo, prosit

Den här förkylningen var ju inte så rolig som man kunde tro (?). Det är till exempel svårt att sova bra när man inte kan andas. Och när man väl somnar så snarkar man visst och blir knuffad på. Och det är svårt att snyta sig när näsan redan är skinnflådd efter för mycket av den varan redan. Men ja, trots lite misstänkt feber då och då så står jag hyfsat på benen i vart fall. 

Sms:ade Simon att han fick komma över och spela spel som planerat "på egen risk" och det gjorde han. Ska jag vara ärlig kan det vara han som först gav bort förkylningen som gåva. Så han kom och vi hade en trevlig kväll till med julklappsspelen. Mer av det blir det på lördag kväll då vi planerat för en extra lång spelkväll med hela kompisgänget. Ser mycket fram emot att få lära ut nya spelet Settlers till brudarna, jag hoppas de kommer att gilla det. Sen har vi en oprövad expansion till det också att utöka med när vi alla lärt oss grunden. Gonna be fun!

Settlers of Catan
Men nu ska jag gömma mig under täcket med en extra filt, tror jag och se nåt lättsamt på nån streamingtjänst (tänk om man bara behövde en?) med min fina (och varma) låtsasmake. Imorgon firar vi 10 år tillsammans. Tänka sig.

2 kommentarer:

Iréne JB sa...

Spela spel är så kul! Har blivit lite spelande här också. Vi har Settlers, men jag tror inte att vi spelat det. Passar det för två spelare, eller bör man vara fler? Stora E börjar visserligen bli så stor att hon fixar de flesta spel nu. Hon fyller snart 11! Helt otroligt! Kram

Sara sa...

Jag tror att man måste vara 3 spelare. Det är egentligen inte så svårt, det är mer av en liten tröskel att ta sig över innan man förstått hur man startar osv. Sen går det av bara farten.

11 år, stora tjejen ju! Kram! :)