söndag, december 08, 2013

Helg in retrospect

Varmt te, varm glögg, ylletofflor på, tjocktröja och filt. Lite småkylig helg har det allt varit. Det drar ganska bra i det här huset när det stormar, vilket det gjort ganska bra (även om det inte var några "Sven-fasoner" riktigt kanske här uppe) under helgen. M gick runt och tejpade fönstren igår, det stoppar faktiskt mer än man kan tro. Att byta ut fönstren är ett projekt som inte riktigt står på prioriteringslistan precis just nu. Men sen.

Den här helgen har varit ganska skön och trivsam, även då det varit jobbhelg. Tidiga mornar har det förstås varit pga jobbet, men i övrigt har vi hållt våra måsten på en miniminivå. Inte ens gjort de få saker jag hade tänkt vi skulle hinna med. Som att få upp lite belysning ute. Men vi har spenderat en del tid nerbäddade i sängen, framför serier osv. Bland annat såg vi The Fall (2013) i sin helhet på Netflix. En helt okej brittisk seriemördar-serie som jag hoppas att det kommer en fortsättning på ganska snart. Jag har försökt googla reda på det, men det enda som dyker upp är oändligt med artiklar om den manliga huvudrollsinnehavaren, Jamie Dornan, och hans kommande gestaltning av 50 Shades of Grey-snubben. Så vi får väl se.

Men skön helg, det är jag glad och tacksam för. Jag har fått tid både för mig mig själv men också till att umgås lite kvalitativt med min låtsasmake, jordens knasigaste. Vi har snart hängt i varandras hasor i tio år, men ändå har vi mycket roligt i vår tvåsamhet. Jag vill aldrig ta det för givet men hoppas innerligt att det får vara så länge länge än.

Inga kommentarer: